sâmbătă, 8 noiembrie 2008

Argument


Guerilla Marketing, un concept creat de Jay Conrad Levinson in 1984, a fost gandit ca o formula prin care un om de afaceri realizeaza mai mult si obtine profituri substantiale, cheltuind mai putin. Adica PROFITURI maxime cu eforturi financiare minime. Deci - gandeste bine si fii creativ inainte de a cheltui !


Diferenta intre acest blog si altele cu tematica de marketing este faptul ca aici scriu persoane ce au fost implicate in piata cu afaceri proprii in ultimii 20 de ani - nu sunt doar niste tocilari fitzosi ce repovestesc carti sau cursuri teoretice facute pe banii statului sau ai multinationalelor. Aici va este daruita experienta unor nebuni ai afacerilor pe cont propriu care au luptat impotriva prejudecatilor inclusiv ale propriilor familii, dar mai ales contra unei societati comunistoide inhibatoare.

Click pe imagine pentru marire ->

Profita si pune orice intrebare (pe blog sau prin e-mail daca tii la confidentialitatea raspunsului) - ti se va raspunde cum sa demarezi o afacere sau cum sa depasesti dificultatile inerente ce ti se ivesc in cursul ascensiunii tale spre succes. Vei primi solutii adecvate incepand de la finantare si pana la export.

Si nu uita - nu exista afaceri mici sau mari, sunt doar afaceri !

8 comentarii:

Anonim spunea...

tu ce afacere ai incepe de la zero ?

Ioan Castil Valeda spunea...

@ gopo ->
Voi dedica un articol special intrebarii tale in cateva zile. Este vorba de o afacere din domeniul alimentatiei eco. Adica e pe val ! ;)

Anonim spunea...

multumesc ! sper ca imi va fi util articolul tau. m-am saturat sa fiu condus de sefi idioti. vreau sa incep o noua viata de om liber.

Ioan Castil Valeda spunea...

@ gopo ->
Nu te-ai gandit rau. Ti-o spune un om care in septembrie 1990 si-a dat demisia de la un oficiu de calcul.

Anonim spunea...

Foarte sugestiv imnul blogului !!! Voi fi un cititor fidel, imi place stilul de abordare relaxat.

Anonim spunea...

Cum se numesc catelusii dvs din caricatura ? Vor o prezenta permanenta pe acest blog ? Pentru ca m-au cucerit ! :-)

Anonim spunea...

Cum se numesc catelusii dvs din caricatura ? Vor FI o prezenta permanenta pe acest blog ? Pentru ca m-au cucerit ! :-)

Ioan Castil Valeda spunea...

@ anonim ->
Nu-mi plac anonimii cand ma critica, nu-mi plac nici cand ma simpatizeaza - te rog sa-ti dai un nume cand mai vii ! Multumesc !

@ blonda de la marketing ->
Se numesc Chi si Che. Din pacate nu prea pot sa-i deosebesc ... ;)