marți, 9 decembrie 2008

Caut Partener Afacere ONLINE



Caut partener(a) pentru afacere simpla ONLINE. Investitie 1.000 euro, profit estimat 3.000 euro/lunar. Telefon 0746.822.734 sau contact prin e-mail.


Ori de câte ori vezi o afacere de succes, să ştii că cineva a luat, odată, o decizie curajoasă. (Peter Drucker)
Iata si un exemplu video AICI .

3 comentarii:

Anonim spunea...

salutare
vad ca esti destul de pasionat de elicoptere...sau armata :)) eu sunt direct implicat in asta, din intamplare ...si recunosc ca mi-au placut filmuletele de pe blogul tau.
dar mai mult ma intereseaza ideea de a-mi pune mintea la contributie alaturi de cineva, pentru a descoperi ceva din care sa iasa niste bani. sunt destul de deschis la nou si chiar imi doresc sa putem tine legatura pe viitor

eugen spunea...

vreau mai multe detalii tin sa va anunt ca eu ma ocup de promovare siteurilor web si web design,deci daca v-a fi o afacere online v-a fi perfect eu as mai avea cateva idei de afaceri pe net .daca doriti sa vorbim ami multe sa imi lasati un mail la adresa turbo.design@yahoo.com . va salut

Cursuri marketing online spunea...

Pe Bizoo Mega Ajutor gasiti persoane care cauta colaborari si de obicei au si buget seminificativ. Recomand sa ii contactati si sa nu lasati conversatia la nivel telefonic sau online - am cautat si eu in trecut si fara un contract care sa impinga de la spate la niste actiuni, chiar si pentru o idee foarte buna interesul poate disparea cand in program intervin alte lucruri si afacerea nu e o prioritate.